Stredná odborná škola agropotravinárska a technická

KUŠNIERSKA BRÁNA 349/2, KEŽMAROK, tel.: 052/4523040, E-mail: sekretariat@soskezmarok.sk

Get Adobe Flash player

Prekladač

Kontakty

            Dňa 3. mája 2019 Tatranský klub a Slovenský zväz kuchárov a cukrárov usporiadal gastronomickú súťaž Tatranský kuchár 2019 v kategórii KUCHÁR JUNIOR pre žiakov stredných, hotelových a učňovských odborných škôl, ktorá prebiehala v rámci XXVIII. Jarnej gastronomickej výstavy jedál a cukrárenských výrobkov v zariadení Restaurant Slalom na Štrbskom Plese.

 

            V konkurencii šestnástich juniorov takmer z celého Slovenska a Čiech sa náš žiak Adam Kaňa z III. CK triedy umiestnil v bronzovom pásme na druhom mieste. Úlohou súťažiacich bolo v časovom limite 50 minút, pod prísnym dohľadom odbornej poroty, uvariť tri porcie súťažného jedla z určených surovín - prepelica, šafran a smrekové výhonky. Adam pripravil konfitovanú prepeličku, fáš so smrekovými výhonkami, zelerové pyré, višňovú omáčku a šafranové chipsy. Súťažiaceho na súťaž pripravovali majsterky odbornej výchovy Viera Hudačková a Bc. Jana Regitková.

Návštevnosť

DnesDnes248
VčeraVčera1126
Celkom od 4.5.2017Celkom od 4.5.2017352691

Agenda školy

Akcie