Ponuka štúdia na školský rok 2025/2026
MiniErasmus
Nevieš, kam na výšku? Príď si ju s projektom MiniErasmus vyskúšať na vlastnej koži! Počas 3 dní, ktoré stráviš priamo na vysokej škole zistíš, ako spraviť jedno z najdôležitejších rozhodnutí o svojej budúcnosti.
Registrovať sa môžeš tu: Registrácia MiniErasmus. Registrácia je otvorená len do 19.10.2024 - tak nezmeškaj svoju šancu!
Školský turnaj vo futsale
Dňa 17. októbra 2024 sa uskutočnil v telocvični našej školy školský turnaj vo futsale.
Turnaja sa zúčastnili výbery jednotlivých tried. Počas turnaja žiaci ukázali chuť bojovať, športovať a víťaziť. Víťazom turnaja sa stali žiaci II.EA/EM. Na 2. mieste sa umiestnili žiaci I.AM/AP. 3. miesto si vybojoval Mix I.ND, II.ND a II.EO.
Burza informácií a stredných škôl v Poprade
Dňa 10. októbra 2024 sa v Poprade konala Burza informácií a stredných škôl, ktorú organizoval Úrad práce sociálnych vecí a rodiny v Poprade. Burzy sa zúčastnilo 25 stredných škôl, navštívilo ju 900 žiakov základných škôl spolu s výchovnými poradcami.
77V tíme našej školy boli pedagogickí zamestnanci - Ing. Marcela Jurčová, Ing. Kamila Chovancová, Ing. Katarína Vaverčáková, Bc. Samuel Vojtanek a žiaci – Melánia Martonová, Lucia Šedivá, Vanessa Šilonová, Filip Ján Ruttkay, Miroslav Kaleta a Nikolas Málik.
SWEETCUP 2024
Dňa 10. októbra 2024 sa žiaci učebných odborov cukrár-kuchár, cukrár-pekár a žiaci študijného odboru výroba potravín, zúčastnili odbornej exkurzie 21. ročníka medzinárodnej súťaže mladých talentov Sweet Cup 2024. Súťaž sa konala v Prešove v SOŠ gastronómie a služieb. Témou súťaže bolo „Čas na zmenu“.
Mapa
Sledujte nás ...
Prihlásenie
Zvonenia
Utorok 22. 10. 2024Jedálny lístok
- Streda26. 06.
- Polievka zeleninová (180/200/220/250)
Varené zemiaky (15/20/25/30)
1: Lasagne alla bolognese (-/230/280/340)
Keksy - sušienky (30/30/30/30)
Ovocný nápoj z prírodného 100% koncentrátu (150/200/200/250)
2: Cestovinový šalát (-/280/330/380)
Keksy - sušienky (30/30/30/30)
Ovocný nápoj z prírodného 100% koncentrátu (150/200/200/250)
- Štvrtok27. 06.
- Polievka milánska (180/200/220/250)
1: Bravčový rezeň vyprážaný (-/90/100/115)
Zemiaky varené - nové (120/150/210/250)
Šalát uhorkový (60/90/90/120)
Stolová voda (200/200/200/250)
2: Cestovina bez posýpky (145/185/210/270)
Posýpka orechová na cestoviny (29/35/42/53)
Nektarinky/broksyne (100/150/150/200)
Mlieko polotučné (150/200/200/250)
Dokumenty
Fotogaléria
zatiaľ žiadne údaje- Počet návštev: 890505