Hlavná stránka
Ponuka štúdia na školský rok 2025/2026
Študenti z Galanty na výmennom pobyte u nás
V dňoch 19. – 21. mája 2025 sa žiaci pod pedagogickým dozorom Ing. Andreja Bórika zo SOŠ technickej v Galante zúčastnili výmenného pobytu na našej škole.
1Po príchode v pondelok si študenti v sprievode Bc. Dávida Kučmu prešli historické centrum mesta Kežmarok, ktoré si spestrili exkurziou na Kežmarskom hrade.
III.E na KOŽAZe
16. mája 2025 sa žiaci III.E zúčastnili na kurze ochrany života a zdravia zameranom na pohyb v prírode. KOŽAZ sa realizoval malou túrou na Hrebienok a Rainerovu chatu a okolo Studenovodských vodopádov sa cesta realizovala späť.
Počasie bolo na máj netradičné, nakoľko nám jemne snežilo a tak žiaci zistili, že počasie v Tatrách sa môže skutočne rýchlo meniť a preto sa musia správne obliekať a dávať pozor.
Maturita 2025
Dňa 15. mája 2025 sa na našej škole uskutočnila praktická časť odbornej zložky maturitnej skúšky 2025 v nadstavbovom štúdiu odbor výroba potravín. Študenti boli veľmi dobre pripravení a obhájili svoje projekty pred skúšobnou komisiou v zložení – MVDr. Magdaléna Baňasová, Ing. Marcela Jurčová a Ing. Eva Veselovská.
Mladý ekofarmár 2025
V dňoch 13. – 15. mája 2025 sa uskutočnil 26. ročník celoštátnej súťaže Mladý ekofarmár – Súťaž o mlieku na pôde Strednej odbornej školy agropotravinárskej a technickej v Kežmarku. Vyhlasovateľom súťaže je Ministerstvo školstva, výskumu, vývoja a mládeže Slovenskej republiky a odborným gestorom Štátny inštitút odborného vzdelávania.
Vyber si svoju cestu
Dňa 5. mája 2025 sa zástupcovia našej školy zúčastnili burzy stredných škôl s názvom “Vyber si svoju cestu”.
Burza bola organizovaná ako sprievodný program Dňa Prešovského samosprávneho kraja na úrade PSK v Prešove. Našu školu reprezentovali žiačky z III.CK Silvia Kolcunová a Andrea Britaňáková, ktoré potencionálnym záujemcom o štúdium prezentovali potravinárske odbory našej školy. Technické odbory predstavil žiak z I.AM Marco Zemančík.
Mapa
Sledujte nás ...
Prihlásenie
Zvonenia
Piatok 23. 5. 2025Jedálny lístok
- Pondelok26. 05.
- Polievka kalerábová (180/200/220/250)
Ryža (8/10/10/12)
1: Bravčový závitok prírodný (94/116/132/148)
Zemiaky opekané II. (210/240/290/340)
Ľadový šalát s paradajkami a bazalkou (80/95/95/120)
Stolová voda (200/200/200/250)
2: Bryndzové pirohy zemiakové – hlbokomrazené (160/180/220/240)
Jablká (75/150/150/200)
Mlieko polotučné (150/200/200/250)
Dokumenty
Kalendár
- máj
- 14
- Mladý ekofarmár
- 14. 5.
- Iná udalosť
- máj
- 15
- Beseda spojená s filmovým predstavením
I.AM, I.AP, I.AV, I.CB, I.CC, I.EA, I.EM, I.ND, I.NP, II.AM, II.AP, II.AV, II.CK, II.CP, III.AM, III.AV, III.EA, III.EM, III.EO, IV.CK, IV.CP, I.CO, IV.AM, IV.AV - 15. 5.
- Školská udalosť
- Beseda spojená s filmovým predstavením
- máj
- 15
- Mladý ekofarmár
- 15. 5.
- Iná udalosť
- máj
- 16
- Kurz na ochranu zdravia
III.EA, III.EM, III.EO - 16. 5.
- Iná udalosť
- Kurz na ochranu zdravia
Fotogaléria
- zatiaľ žiadne údaje
- Počet návštev: 1363817