Hlavná stránka
Ponuka štúdia na školský rok 2025/2026
Návšteva ministra
V sobotu, 20. septembra 2025, sme boli poctení osobnou návštevou ministra pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Ing. Richarda Takáča.
2Pán minister si prehliadol priestory budovy školy a EP Pradiareň. Bol nadšený a vyjadril obdiv a podporu v našej ďalšej činnosti.
V rámci 21. ročníka Spišského zemiakarského jarmoku ocenil študentov školy za výsledky v teste o zemiakoch a pristavil sa pri našej prezentácii potravinárskych odborov. Jeho pozornosti neušla ani výbava školy poľnohospodárskou mechanizáciou.
Okolo Slovenska 2025
Dňa 19. septembra 2025 sa žiaci I.AM pod vedením Mgr. Miriam Horanskej zúčastnili na zahájení 3. etapy cyklopretekov Okolo Slovenska 2025, ktorá prvýkrát štartuje v meste Kežmarok a končí v Banskej Bystrici.
2Ide o najdlhšiu etapu s dĺžkou 192, 7 km. Atmosféra bola nabitá energiou a aj počasie prialo. V sprievodnom programe boli predstavení jednotliví pretekári družstiev a taktiež sme sa dozvedeli, že v roku 1958 bol víťazom týchto pretekov Kežmarčan Walter Renner.
KOŽaZ
Jesenné slniečko nesklamalo a vytiahlo nás do prírody, kde žiaci III.AM, III.AP, III.AV pod vedením Ing. Ivana Troppa a Ing. Kamily Chovancovej absolvovali prvý deň kurzu na ochranu života a zdravia človeka.
1Po prednáške o prírode, mokradiach, správaní sa v TANAPe sme prešli náučný chodník Pramenisko a kurz zavŕšili návštevou Múzea TANAP-u v Tatranskej Lomnici.
Úprava vjazdu v Pradiarni
Žiaci odboru stavebná výroba z tried I.RS a II.RS v rámci plnenia tematického celku - terénne úpravy upravili pod dozorom majstra OV Bc. Juraja Ploščicu vjazd k budove školy v Pradiarni.
Mgr. Pavol Danielčák
Mapa
Sledujte nás ...
Zvonenia
Pondelok 22. 9. 2025Jedálny lístok
- Pondelok16. 06.
- Polievka sedliacka (180/200/220/250)
1: Bravčové stehno na šampiňónoch (86/112/148/174)
Ryža dusená (110/150/170/190)
Kyslá uhorka (50/70/70/100)
Stolová voda (200/200/200/250)
2: Zeleninový šalátový tanier (-/-/-/270)
Pečivo celozrnné (50/70/80/100)
Stolová voda (200/200/200/250)
- Utorok17. 06.
- Zemiakovo-mrkvový krém (180/200/220/250)
1: Hovädzí guláš milánsky (89/100/116/152)
Cestoviny (120/140/165/185)
Keksy - sušienky (30/30/30/30)
Ovocno - zeleninový nápoj z prírodného 100% koncentrátu (150/200/200/250)
2: Cestoviny s paradajkovo-smotanovou omáčkou (208/260/300/350)
Keksy - sušienky (30/30/30/30)
Ovocno - zeleninový nápoj z prírodného 100% koncentrátu (150/200/200/250)
Dokumenty
Fotogaléria
- zatiaľ žiadne údaje
- Počet návštev: 1929999