Jedálny lístok
- Pondelok12. 05.
- Polievka kelová s párkom (180/200/220/250)
1: Rizoto s mäsom a zeleninou (180/240/280/330)
Ľadový šalát s paradajkami a bazalkou (80/95/95/120)
Stolová voda (200/200/200/250)
2: Zemiaky zapekané švajčiarske (210/260/300/350)
Ľadový šalát s paradajkami a bazalkou (80/95/95/120)
Stolová voda (200/200/200/250)
1
7
1, 3, 7, 15
- Utorok13. 05.
- Polievka špargľová (180/200/220/250)
1: Hovädzie na spôsob Stroganov (94/120/136/142)
Bulgur (110/140/160/190)
Pomaranče (105/200/200/250)
Ovocno - zeleninový nápoj z prírodného 100% koncentrátu (150/200/200/250)
2: Špagety al Pomodoro s bazalkou a syrom (195/235/290/340)
Pomaranče (105/200/200/250)
Ovocno - zeleninový nápoj z prírodného 100% koncentrátu (150/200/200/250)
1, 7
1, 10, 12
1, 7
1, 3, 7
- Streda14. 05.
- Polievka jarná zeleninová s cestovinou (195/200/220/250)
1: Kuracie stehná pečené - kalibrované (135/160/180/205)
Ryža dusená (110/150/170/190)
Kompót miešaný s nálevom (120/140/140/150)
Stolová voda (200/200/200/250)
2: Z organizačných dôvodov varíme len menu č. 1!!!
Za porozumenie ďakujeme!!!
SOŠAaP - riaditeľské voľno!!!
1, 9
7
12
- Štvrtok15. 05.
- Polievka paradajková s čerstvou bazalkou (180/200/220/250)
1: Nemecký biftek (75/95/120/140)
Zemiakové pyré II. (130/195/240/295)
Šalát srbský (60/90/90/135)
Ovocný nápoj z prírodného 100% koncentrátu (150/200/200/250)
2: Z organizačných dôvodov varíme len menu č. 1!!!
Za porozumenie ďakujeme!!!
7
1, 3, 7, 15
7
- Piatok16. 05.
- Polievka gazdovská kuracia (180/200/220/250)
1: Bravčový rezeň prírodný (76/92/108/124)
Zemiaky opekané II. (210/240/290/340)
Dusená zeleninová obloha (30/50/50/65)
Voda s citrónovou šťavou a bylinkami (150/200/200/250)
2: Z organizačných dôvodov varíme len menu č. 1!!!
Za porozumenie ďakujeme!!!
7, 9
1, 7
Alergény
1. OBILNINY obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos) a výrobky z nich
2. KÔROVCE a výrobky z nich
3. VAJCIA a výrobky z nich
4. RYBY a výrobky z nich
5. ARAŠIDY a výrobky z nich
6. SÓJOVÉ ZRNÁ a výrobky z nich
7. MLIEKO a výrobky z nich
8. ORECHY a výrobky z nich
9. ZELER a výrobky z neho
10. HORČICA a výrobky z nej
11. SEZAMOVÉ SEMENÁ a výrobky z nich
12. OXID SIRIČITÝ a SIRIČITANY, sušené ovocie, ovocné konzervy a výrobky zo zemiakov